Perhepartio

 

Perhepartio on toimintaa joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Hervannan Hukkien perhepartioryhmä Pikku-Hukat toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa.

Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa. 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, mutta heillä ei myöskään ole partiovakuutus voimassa toiminnassa. Alle 6-vuotiaat perhepartiolaiset eivät myöskään maksa lippukunnan jäsenmaksua. Sen sijaan perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun. Jäsenmaksuista lisää http://www.hervannanhukat.net/tietoa-lippukunnasta/jasenmaksu/

Seuraavat kokoontumiskerrat

Sunnuntaina 7.10. suuntaamme seikkailemaan Kangasalan Suinulaan Haralanharjun näkötornille. Retki sopii myös sudenpentu- ja ainakin ensimmäisen vuoden seikkailija-perheille puhumattakaan ei vielä partiolaisperheille!!

Lähtö kimppakyydein Hervannan kirkon parkkipaikalta klo 10.30.

Ilmoittautumiset suoraan Taralle taratoikka(a)gmail.com viimeistään lauantaina 6.10. klo 14 mennessä! Muistathan mainita ketä perheestänne osallistuu ja lapsista myös ikä, kyydin tarve/kyytiin mahtujat ja yhteystieto, josta saa helposti kiinni.

Omat eväät (nuotiopaikka), muistiinpanovälineet, pienehkö esine (jonka voi pudottaa eikä haittaa, jos menee rikki), säänmukainen pukeutuminen, istuinalusta. Lisäksi kiikarit ja kompassi, jos on.
Askarrellaan ja touhutaan yhdessä jotain ilmailuun liittyvää ja tehdään testejä.

Haluaisimme kuulla senkin, jos syystä tai toisesta ette pääse osallistumaan tällä kertaa tai haluaisit kokoontua esim. muuna aikana!

Tervetuloa mukaan nauttimaan syyssäästä hyvässä seurassa!