Perhepartion retki Isojärven kansallispuistoon 15.10.

Hervannan Hukkien (Pikku-Hukat) ja Nokian Eräveikkojen Perhepartiot tekevät 15.10 retken Isojärven kansallispuistoon Kuhmoisiin. Tälle retkelle voivat osallistua myös sudenpennut oman vanhemman seurassa!
Tapaamme Heretyn parkkialueella (Osoite: Kylämäntie 1335, 17800 Kuhmoinen ) klo 10. Mikäli tarvitset kyytiä tai kyytiisi mahtuu muita kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Retken tarkkaa päättymisajankohtaa ei ole tiedossa. Omat eväät mukaan.

Retkellä on tarkoitus käydä katsomassa majavien rakennelmia. Reitti ei sovellu lastenvaunuille. Oppaaksi ja metsäasiantuntijaksi mukaan lähtee Jarmo Lepola. Tällä retkellä myös aikuiset oppivat uutta.
Lisätietoja Isojärven kansallispuistosta osoitteesta http://www.luontoon.fi/isojarvi. Hervannasta matkaa n. 80km Tottijärveltä matkaa n.110km.

Ilmoittautumiset 13.10 mennessä suoraan Riikalle riikkajsalo(a)gmail.com. Ilmoittautumiseen osallistujat, lasten ikä ja puhelinnumero sekä tarvitseeko kyytiä/mahtuuko kyytiin.

Perhepartio on tarkoitettu ensisijaisesti alle kouluikäisille vanhemman tai koko perheen kanssa.