Hiljainen viikko ja partioviikko

Ensi viikolla laskeudumme viettämään hiljaista viikkoa ja sen jälkeen pääsiäistä, joten 15.-22. huhtikuuta ei lippukunnassa ole viikkotoimintaa.

Heti pääsiäisen jälkeen pääsemme suoraan viettämään partioviikkoa 22.-28. huhtikuuta. Partioviikkoa vietetään vuosittain sillä viikolla, jolle yrjönpäivä (23.4.) osuu. Partioviikolla partiolainen näkyy ja kuuluu. Yleisesti partioviikolla partiolainen pukeutuu partioasuun, tai vähintään partiohuiviin myös koulussa ja työpaikalla.

Partioviikon torstaina, 25. huhtikuuta pidämme Tampereen Eteläisen seurakunnan yhteisen partiomessun Ahvenisjärven laiturilla klo 18. Partiomessu on tarkoitettu koko lippukunnalle, yhdessä naapurilippukuntiemme kanssa. Partiolaisten perheet ja ystävät ovat myös hyvin lämpimästi tervetulleita osallistumaan.