Syyskauden toiminta alkaa maanantaina 19. elokuuta

Elokuu on täällä ja koulut jo alkaneet, tarkoittaen sitä, että myös lippukunta palaa kesätauolta ja viikkotoiminta alkaa maanantaina 19. elokuuta. Tarkista oman ryhmäsi aika ja paikka viikkotoiminnan kalenterista. Ryhmien tiedot ja kokousajat löytyvät myös nettisivuilta https://www.hervannanhukat.net/ryhmat/

Syksyn toiminta väistötiloissa

Hervannan kirkolla uusitaan ilmanvaihtojärjestelmää syyskauden 2019 aikana. Tämän takia myös Hervannan Hukkien toiminta siirtyy syksyksi väistötiloihin. Korvaavat tilat löytyvät Hervannan vapaa-aikakeskukselta. Tilanne on poikkeuksellinen ja varmasti ainakin alkuun on tiedossa jonkin verran hämminkiä, joten toivomme kaikilta kärsivällisyyttä.

Uudet mukaan suoraan viikkotoimintaan

Haluamme toivottaa uudet partiolaiset ja partiosta kiinnostuneet tervetulleeksi lippukuntaan. Syksyn ensimmäisillä ryhmäkerroilla pääsee tutustumaan ryhmän toimintaan. Partion ryhmät on jaettu ikäkausittain, voit katsoa oikean ryhmän täältä: https://www.hervannanhukat.net/ryhmat/

Varsinainen lippukuntaan ilmoittautuminen tapahtuu osoitteesta https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=999961 .

Tietoa jäsenmaksusta löydät täältä: https://www.hervannanhukat.net/tietoa-lippukunnasta/jasenmaksu/

Mikäli kysyttävää löytyy ryhmistä tai jostain muusta mieltä kutkuttavasta, ole toki meihin yhteydessä sähköpostitse hervannanhukat(a)gmail.com tai Facebook Messengerissä.

Partio on kaikkien harrastus – myös aikuisena voi aloittaa

Partio on monipuolinen harrastus, joka on mahdollista vauvasta vaariin. Liittyä voi minkä ikäisena tahansa eikä aiempaa kokemusta tarvita. Aikuinen toimii nuorempien toiminnan mahdollistajana, mutta voi myös toteuttaa omaa ohjelmaa. Ja aina oppii uutta!

Tällä hetkellä kaipaamme uusia ryhmänohjaajia työpariksi erityisesti sudenpentuihin (7-9v) ja seikkailijoihin (10-12v). Tekijöitä tarvitaan myös muissa hommissa, eli ole rohkeasti yhteydessä niin löydämme sinulle sopivan tavan toteuttaa partiota. Infoa partiossa aikuisena toimimisesta voit löytää täältä: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle/ . Tervetuloa mukaan!