Vuoden 2020 partiolaisten adventtikalenteri ja joulukortit nyt myynnissä!

Vuoden 2020 joulukampanja on alkanut! Voit tänäkin vuonna tukea partiotoimintaa ostamalla partiolaisten perinteikkään adventtikalenterin tai paketin partiolaisten joulukortteja! Tänä joulukampanjan tuotot kohdistetaan Hervannan Hukissa kesäleiriin.

Adventtikalenterin on kuvittanut Christel Rönns ja se myydään hintaan 10e/kpl. Joulukorteissa seikkailevat iki-ihanat Mauri Kunnaksen hahmot ja 6kpl korttipaketti myydään 5e hintaan. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partio-toiminnan tukemiseen, ja kummastakin tuotteesta jää osa tuotosta suoraan lippukunnalle. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Partiolaiset toivat aikoinaan adventtikalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja siitä lähtien kalenteri onkin ilmestynyt vuosittain. Partiolaisten adventtikalenteri on perinteinen siinäkin mielessä, että sieltä löytyvät mm. adventinajan kynttilät sekä itsenäisyyspäivänä Suomen lippu. Kalenterin mukana tulee myös ihania teemaan sopivia pakettikortteja. Joulukampanja toimii myös osana partiokasvatusta ja opettaa etenkin nuorimmille mm. rahan käsittelyä sekä kohteliaita tapoja myyntitilanteissa.

Joulutuotteet ovat myynnissä aina 5.12. asti. Tuotteita on mahdollista saada kaikkien lippukuntalaisten kautta, jonka lisäksi myymme niitä kauppakeskus Duossa viikoilla 47 ja 48.

Adventtikalenteri on myös mahdollista tilata suoraan verkosta osoitteesta https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/hervannan-hukat-ry/ Lisätietoa myynnistä löytyy myös samasta osoitteesta, lippukuntamme Facebook-sivulta tai tunnisteilla #adventtikalenteri, #partiokalenteri, #partioscout, #hppartio ja #hervannanhukat.

Lippukuntalainen – käy kurkkaamassa myyntiohjeet omasta sähköpostistasi tai kysy lisätietoja omalta johtajaltasi ja hae tuotteita myyntiin. Kampanjan aikana sinua auttaa myös lippukunnan päätonttu Tuikku.