Lippukunnan ryhmille toimitatauko

Etelä-Hervannan ja Pohjois-Hervannan koulut ovat etäopetuksessa 27.11. asti korona-tilanteen takia. Aamulehden artikkeli

Tästä syystä Hervannan Hukkien viikkotoiminta siirtyy tauolle ryhmien osalta (ellei ryhmänjohtaja tiedota etäkokousohjeita). Mikäli koulut jatkuvat normaalisti ma 30.11. palaamme mekin kololle, jos tähän tulee muutoksia niin viestimme siitä teitä uudestaan

Lauantain 21.11. Duon joulunavaus on lippukunnan osalta peruttu.
Lauantain ja sunnuntain adventtikalenterimyynti Turtolan K-Citymarketissa, ja ensi viikon adventtikalenterimyynti Duossa pyritään toteuttamaan johtajiston voimin, turvajärjestelyt huomioiden. Adventtikalenterin voit edeleen ostaa myös netistä osoitteesta https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/hervannan-hukat-ry/

Itsenäisyyspäivän juhla 6.12. pyritään edelleen järjestämään normaalisti itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen yhteydessä.