Hervannan Hukat mukana POK:n Kannustajat-äänestyksessä

Hervannan Hukat ry on marraskuussa mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä, jonka kautta voimme saada tärkeää tukea lippukuntamme toimintaan. Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa meitä saavuttamaan unelmiamme. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi! Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

Partiolippukunta Hervannan Hukat on tarjonnut paikallista partiotoimintaa Tampereen Hervannassa jo yli 40 vuotta. Partio tarjoaa kaikenikäisille monipuolista harrastustoimintaa, jonka parissa on mahdollisuus kehittää itseään ja taitojaan, kokea uusia ja mielenkiintoisia asioita, sekä saada uusia kavereita. Haluamme Hervannan Hukissa mahdollistaa harrastuksen saavutettavuuden entistä useammalle, mahdollisimman pienin kustannuksin.

#kannustajat #pirkanmaanosuuskauppa #hervannanhukat #partioscout @pirkanmaanosuuskauppa