Partiolaisten adventtikalenterit taas myynnissä!

Nyt niitä taas saa – nimittäin partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita! Ja nimenomaan perinteisiä: tänä vuonna juhlimme partiolaisten adventtikalenterin 75-vuotista taivalta!

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjailija ja sarjakuvapiirtäjä Ninka Reittu. Kuvitukseen pohjautuva joulutarina on myös Reitun käsialaa. Joulutarinasta ilmestyy uusi osa jokainen adventti sunnuntai. Ensimmäinen luukku aukeaa ensimmäisenä adventtisunnuntaina 27.11.! Partiolaisten adventtikalenterilla on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta työstä!

Adventtikalenterin hinta on 10€ ja tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Lippukunnan osuus tuotosta kohdennetaan retkipaikkaprojektiin. Retkipaikkojen hinnat ovat viime aikoina nousseet. Omalla retkipaikalla toivomme lisäävämme nuorten kiinnostusta retkeilyyn. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Edellisvuosilta tuttujen joulukorttien myynti lakkaa, mutta tänä vuonna myymme vielä varastoja pois yhteismyyntikerroilla kauppakeskuksissa. Joulukorttipussi sisältää kortteja 6kpl, ja myydään 5€ hintaan.

Myyntipaikat

Lippukunnan yhteismyynnit ovat viikkotoimintaryhmien kerroilla Kauppakeskus Duossa viikoilla 45 ja 46, eli 7.-20.11.

Lippukunta myy tuotteita myös Tampereen Ikealla 4.-6.11. sekä 19.-20.11. ja Duon joulunavauksessa 19.11.

Käteismaksun lisäksi käytössä myös korttimaksu

Partiolaiset kiertävät mahdollisuuksien mukaan myymässä myös lähialueella ovelta ovelle. Voit myös lähettää meille viestiä ja tiedustella tarkemmin ostomahdollisuuksista.

Adventtikalenterin voit ostaa myös netistä https://www.adventtikalenteri.fi/osta-partiolaisten-adventtikalenteri/lippukunta/hervannan-hukat-ry/ ja osoittamalla tuotot Hervannan Hukille tuet lippukuntamme toimintaa.