Hae #tasaarvonnuotiolla varustepakettia

Viime syksyn #tasaarvonnuotiolla-kampanjan ja presidentti Sauli Niinistön valitsijayhdistykseltä saadulla tuella on hankittu varustepaketteja, joiden avulla ensimmäiset retket sujuvat hyvissä merkeissä. Paketeissa on mukana mm. rinkka, ulkoiluvaatteita sekä makuualusta ja makuupussi. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Scandinavian Outdoorin kanssa, joka myös osallistuu sen tukemiseen.

Varustepaketit jaetaan 7-15 vuotiaille partiolaisille hakemusten perusteella. Paketit myönnetään perheille, joilla ei ole taloudellisista tai sosiaalisista syistä mahdollisuutta hankkia varusteita lapsille. Hakuaika on 1.-24.3.2019. Hakemuksen voi tehdä lapsen vanhempi. Lippukunnassa hakemuksen voi tehdä lippukunnanjohtaja (Arttu Hörkkö), pestijohtaja (Tuikku Strömmer-Hörkkö) tai ohjelmajohtaja (Mikko Salhoja.) Kuksassa. Lisätietoja: partio.fi/varustepaketti