Perhepartio

Perhepartio on toimintaa joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Hervannan Hukkien perhepartioryhmä Pikku-Hukat toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa.

Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa. 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, mutta heillä ei myöskään ole partiovakuutus voimassa toiminnassa. Alle 6-vuotiaat perhepartiolaiset eivät myöskään maksa lippukunnan jäsenmaksua. Sen sijaan perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun. Jäsenmaksuista lisää https://www.hervannanhukat.net/tietoa-lippukunnasta/jasenmaksu/

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa taratoikka(a)gmail.com

Seuraavat kokoontumiskerrat

Kevätkaudella 2020 Hervannan Hukat järjestää perhepartiotoimintaa yhdessä Messukylän Metsäpoikien ja Messukylän Metsätyttöjen kanssa.

Ensimmäinen tapaaminen on 16.2.2020 klo 10.30 Hervannan kirkolla, Hervannan Hukkien kololla. Osoitteessa Lindforsinkatu 7.Askartelemme pienet partiohenkiset nimikyltit laitettavaksi vaikka retkireppuun kiinni.

Ota evästä mukaan ja tule viettämään mukava perhepartiohetki! Ilmoittautuminen: http://kuksaan.fi/33328

Hervannan kirkolla on samana päivänä myös seurakunnan järjestämä talvitapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, jonka toimintapisteisiin voi osallistua. Kirkolla on myynnissä edullisesti kahvia, kahvileipää sekä makkaraa grillattavaksi kirkon pihalla nuotiolla.