Perhepartio

Perhepartio on toimintaa joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Hervannan Hukkien perhepartioryhmä Pikku-Hukat toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa.

Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa. 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, mutta heillä ei myöskään ole partiovakuutus voimassa toiminnassa. Alle 6-vuotiaat perhepartiolaiset eivät myöskään maksa lippukunnan jäsenmaksua. Sen sijaan perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun. Jäsenmaksuista lisää https://www.hervannanhukat.net/tietoa-lippukunnasta/jasenmaksu/

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa taratoikka(a)gmail.com

Seuraavat kokoontumiskerrat

Kevätkaudella 2020 Hervannan Hukat järjestää perhepartiotoimintaa yhdessä Messukylän Metsäpoikien ja Messukylän Metsätyttöjen kanssa.

26.4. klo 10 (peruttu)

17.5. klo 10 Keltolahden retkeilyalue (Pulesjärventie, Tampere)-koko perheen retkeilypäivä. Ilmoittaudu viimeistään 10.5. linkistä: kuksaan.fi/33333


Kaikista kokoontumisista tulee tieto ja ilmoittautumislinkki myös Facebookiin (https://fi-fi.facebook.com/hervannanhukat/)