Tietoa lippukunnasta

Partiolippukunta Hervannan Hukat ry. (HeHu) on toiminut Hervannan alueella vuodesta 1977 lähtien. Lippukuntamme monipuolisen toiminnan perustan muodostavat ryhmien viikoittaiset kokoukset. Retkillä, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa lippukuntamme jäsenet pääsevät kehittämään itseään ja taitojaan, pitämään hauskaa partiokavereiden kanssa, sekä nauttimaan upeista elämyksistä luonnon helmassa seikkaillen.

Hervannan Hukat on yhteislippukunta, eli sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Tällä hetkellä lippukunnassamme on noin 100 jäsentä. Taustayhteisömme on Tampereen Eteläinen seurakunta, ja viikoittainen toiminta järjestetään pääosin Hervannan kirkon tiloissa. Hervannan Hukat ry. kuuluu Hämeen Partiopiiriin. Aluejärjestönämme toimii Tampereen Partiolaiset. Vuonna 2022 lippukunnanjohtajana toimii Onni Ylitalo.

Hervannan Hukkien säännöt

Loistolippukunta

Vuonna 2014 Hervannan Hukille myönnettiin Hämeen Partiopiirin Loistolippukunta-laatusertifikaatti. Serifikaatti uusittiin syksyllä 2017 ja syksyllä 2021.

Loisto on laatutyökalu jonka avulla arvioidaan lippukunnan toiminnan laatua. Loisto auttaa ja kannustaa lippukuntia kehittämään toimintaansa entistä laadukkaammaksi ja tuo partiotoiminnan laadun näkyväksi ja tavoiteltavaksi. Loisto-arviointi käydään kolmen vuoden välein.

Loistosta lisää: http://hp.partio.fi/loistolippukunta