Syyskauden toiminta alkaa – uudet tervetuloa!

Hervannan Hukkien jokavuotinen syyskauden aloitustapahtuma kerää yhteen koko lippukunnan ja toivottaa tervetulleeksi mukaan uudet jäsenet. Tapahtuma pidetään tänä vuonna Hervannan kirkolla (Lindforsinkatu 7) ja kirkon ympäristössä maanantaina 17. elokuuta klo 18.

Viikkotoimintaryhmien kokoontumiset alkavat maanantaina 24.elokuuta.

Toimintaa myös aikuisille

Partio on monipuolinen harrastus, joka on mahdollista vauvasta vaariin. Liittyä voi minkä ikäisena tahansa eikä aiempaa kokemusta tarvita. Aikuinen toimii nuorempien toiminnan mahdollistajana, mutta voi myös toteuttaa omaa ohjelmaa. Ja aina oppii uutta!

Tällä hetkellä kaipaamme uusia ryhmänohjaajia työpariksi erityisesti sudenpentuihin (7-9v) ja seikkailijoihin (10-12v). Tekijöitä tarvitaan myös muissa hommissa, eli ole rohkeasti yhteydessä niin löydämme sinulle sopivan tavan toteuttaa partiota. Infoa partiossa aikuisena toimimisesta voit löytää täältä: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle/ . Tervetuloa mukaan!

Toiminta poikkeustilanteessa

Tämänhetkisen tiedon mukaan pystymme aloittamaan viikkotoiminnan omalla kolollamme Hervannan kirkolla. Pyrimme partiossakin pitämään huolen hyvästä käsihygieniasta ja muutenkin noudattamaan THL:n ohjeita. Tarkennuksista ja muutoksista viestitään tarvittaessa. Toiminta ei ole mahdollisessa poikkeustilassakaan mahdotonta, vaan keväälläkin ryhmät toteuttivat partiotoimintaa etänä.