2021 partiolaisten adventtikalenterit nyt myynnissä

Partiolaisten adventikalenteri on täällä taas!

Tänäkin vuonna voit tukea partiotoimintaa ostamalla Hervannan Hukilta perinteisen partiolaisten adventtikalenterin tai joulukortteja. Vuoden 2021 adventtikalenteri on mm. Risto Räppääjästä tutun kuvittaja Christel Rönnsin käsialaa, joulukorteissa puolestaan on Mauri Kunnaksen iki-ihanat kuvitukset.

Kalenterin hinta on 10 euroa ja 6 kappaleen joulukorttipussi 5 euroa. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa. Myynti jatkuu aina marraskuun loppuun asti.

Hervannan Hukkien myyntituotot käytetään lippukunnan keittiötarvikkeiden uusimiseen, sekä retkikämppäprojektiin.

Myyntipaikat

Adventtikalenterin tai joulukortit voit ostaa suoraan partiolaiselta. Lisäksi lippukunta myy yhteisesti tuotteita:

Kauppapeskus Duo viikot 45 ja 46

Tampereen Ikea 5.-7.11. ja 20.-21.11.

Adventtikalenterin voit myös tilata suoraan osoitteesta: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/hervannan-hukat-ry

Adventtikalenteri on perinne

Partiolaiset toivat aikoinaan adventtikalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja siitä lähtien kalenteri onkin ilmestynyt vuosittain. Partiolaisten adventtikalenteri on perinteinen siinäkin mielessä, että sieltä löytyvät mm. adventinajan kynttilät sekä itsenäisyyspäivänä Suomen lippu.

Tiesitkö muuten, että tänä vuonna ensimmäinen luukku aukeaa jo ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11.!

Joulukampanja toimii myös osana partiokasvatusta ja opettaa etenkin nuorimmille mm. rahan käsittelyä sekä kohteliaita tapoja myyntitilanteissa.