Adventtikalenteri 2023 nyt myynnissä!

Vuoden 2023 joulukampanja on alkanut! Myös Hervannan Hukat myy perinteistä partiolaisten adventtikalenteria, jonka tuotoilla tuetaan partiotoimintaa.

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjailija ja sarjakuvapiirtäjä Ninka Reittu. Kuvitukseen pohjautuva joulutarina on myös Reitun käsialaa. Joulutarinasta ilmestyy uusi osa jokainen adventti sunnuntai. Kalenterin hinta on 10 euroa.

Hervannan Hukat myy kalentereita Kauppakeskus Duossa viikoilla 46 ja 47, Duon joulunavauksessa 25.11. sekä Tampereen Ikealla 4.-5.11. ja 18.-19.11.

Partiolaiset kiertävät mahdollisuuksien mukaan myymässä myös lähialueella ovelta ovelle. Voit myös lähettää meille viestiä ja tiedustella tarkemmin ostomahdollisuuksista.

Voit myös surffailla heti verkkokauppaan ostamaan kalenterin suoraan kotiin toimitettuna! Verkkokauppa löytyy osoitteesta http://www.adventtikalenteri.fi/…/lippuk…/hervannan-hukat-ry ! Lämmin kiitos jokaisesta ostoksesta ❤

Myynti jatkuu aina joulukuun alkuun asti.

Adventtikalenteri on perinne ja osa partiokasvatusta

Partiolaiset toivat aikoinaan adventtikalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja siitä lähtien kalenteri onkin ilmestynyt vuosittain.

Partiolaisten adventtikalenteri on perinteinen siinäkin mielessä, että sieltä löytyvät mm. adventinajan kynttilät sekä itsenäisyyspäivänä Suomen lippu. Partiolaisten adventtikalenterilla on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta työstä!

Joulukampanja toimii myös osana partiokasvatusta ja opettaa
etenkin nuorimmille mm. auttamista, rahan käsittelyä, ihmisten kohtaamista sekä kohteliaita tapoja myyntitilanteissa.

Lippukunnan saama tuotto käytetään, ainakin suurelta osin, tänä vuonna retkipaikka-/kämppäprojektiin. Retkipaikkojen hinnat ovat viime vuosina nousseet. Omalla retkipaikalla toivomme lisäävämme nuorten kiinnostusta retkeilyyn ja luontoon. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.